Sieraad in opdracht

Naast mijn eigen ontwerpen maak ik ook regelmatig sieraden in opdracht. Heb je een idee voor een ring of zoek je naar een sieraad voor een bijzondere gelegenheid? Het laten maken van een sieraad is heel persoonlijk en vraagt veel aandacht. Ik neem daar graag de tijd voor.

Een ontwerp naar je hart

Of het nu gaat om speciaal ontworpen design trouwringen, een fijn zilveren collier voor een collega, een elegante zilveren ring met een pareltje of juist een koperen stoere ring voor je geliefde; jouw persoonlijke keuze voor een sieraad maakt het extra bijzonder!

Trouwringen

Samen met je geliefde speciaal trouwringen laten vervaardigen, in goud of zilver, geeft je verbinding en trouwdag een heel bijzondere en persoonlijke touch!
Een trouwring draag je de rest van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad.
Er is veel te organiseren rond je trouwen en natuurlijk wil je dat de ringen op tijd klaar zijn en aan al je wensen voldoen.

Planning

Het is goed om ruim van te voren een afspraak te maken, zodat we jullie wensen kunnen bespreken. In overleg ontstaat een beeld van wat je zoekt en waar je helemaal blij van wordt.
Ik ga voor jullie aan de slag om de meest persoonlijke trouwringen te maken die helemaal naar je eigen smaak zijn! Kenmerkend voor de unieke ontwerpen van La Haye Jewelry is de organische vormgeving en de unieke behandeling van het materiaal waaruit de trouwringen vervaardigd worden.

Geef een sieraad cadeau!

Ben je op zoek naar een zilveren wiegcadeautje voor de allerliefste baby of een vingerafdruk van een kleinkind in een handgemaakt zilveren bedeltje voor oma? Het moment om chique zilveren manchetknopen voor de man van je dromen te laten maken?

Verwen jezelf!

Wil je een dierbare vriendin of gewoon jezelf verwennen met een uniek en speciaal ontworpen sieraad? Graag ontvang ik je in STEVIN 55 om je wensen te bespreken en met je mee te denken! Afspraak maken? Klik hier!

Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van een sieraad in opdracht.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!