Inspiratie

In de prachtige parken, waar ik vaak wandel, slingeren glinsterende watertjes als zilveren sieraden door Den Haag. Het flonkert en glanst en bedauwde bladeren en takjes, soms licht bevroren en door de ochtendzon beschenen, lijken afgezet te zijn met fijne kristalletjes, als een zilveren ring met pareltjes en Swarovski.

Organische vormen

De natuur biedt zoveel inspiratie voor bijzondere organische sieraadontwerpen... de Ginkgo, de Jacarande, de Eucalyptus, of de rimpeling van water...ruwe texturen van mossen, schors of steen... wind en water graveren hun oeverloze structuren in zand en zee... zilver spiegelt de maan haar schijnsel... fluisterend en vol belofte...

Laat zien wie je bent!

Om je persoonlijke stijl te benadrukken zijn originele sieraden een onmisbaar onderdeel van je outfit. Met elegante zilveren oorbellen of juist een stoere, grove zilveren ring, of bijvoorbeeld een asymmetrische zilveren ketting of spang met zoetwaterparels en Swarovski kristalletjes laat je zien wie je bent!

Unieke items - Hoe ga ik te werk?

Klassiek, organisch of modern design? Afhankelijk van hoe ik me voel ontstaan er ideeen voor nieuwe ontwerpen. Snel maak ik een paar schetsen, zodat ik niet kan vergeten wat er in me opkwam, om later aan het werk te gaan met het materiaal. Spontaan ontstaan er soms heel andere vormen! Elk sieraad is uniek en van idee tot eindresultaat is een spannend proces!

Handgemaakte duurzame sieraden

Mijn handgemaakte sieraden zijn 'anders dan anders' hoor ik vaak. Ik denk inderdaad dat de aparte vormen van mijn sieraadontwerpen kenmerkend zijn voor mijn stijl. Elegantie en stoerheid, strakke lijnen of beweeglijk en organisch. Contrasten vinden elkaar in opvallende spangen en unieke oorhangers, chique colliers, aparte originele zilveren ringen met prachtige edelstenen en bijzondere broches. die je vaak ook als hanger kunt dragen. Door de vernuftige ontwerpen zijn de meeste ringen verstelbaar en aanpasbaar in maat.

Speciaal voor jou!

Graag creeer ik in opdracht een speciaal sieraad voor jou! Dit kan ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, afscheid van een collega of als gedenksieraad.

Trouwringen

Bezegel je liefde met bijzondere zilveren of gouden verlovingsringen of trouwringen die speciaal voor jou ontworpen zijn! Trouwringen worden uiteraard op maat gemaakt en het ontwerp komt samen met jou tot stand, zodat je zeker bent van de meest unieke en speciaal voor jullie vervaardigde trouwringen.

De mooiste materialen - Duurzame sieraden

Ik vervaardig mijn duurzame sieraden uit hoogwaardig gerecycled zilver, gerecycled brons, gerecycled goud en gerecycled koper. Daarnaast werk ik met zelfgefused glas, zoetwaterparels, edelstenen en mineralen. Mijn passie voor vorm en de materialen waar ik mee werk zie je terug in mijn gevarieerde collectie moderne sieraden waarin het unieke ontwerp centraal staat.

Cum Laude

Ik ben beeldend kunstenaar en sieraadontwerper. Cum Laude afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag.

When a woman rises up in her glory, her energy is magnetic and her sense of possibility contagious!

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!