Hoe kun je sieraden het beste onderhouden?

Je sieraad is door mij met de uiterste zorg vervaardigd en ik geef je graag een paar tips om zo lang mogelijk van je sieraad te kunnen genieten.

Tips om je sieraden mooi te houden!

  • Als je werk gaat doen waar je flink met je handen bezig bent zoals klusjes in huis of in de tuin werken, doe je er verstandig aan je sieraden niet te dragen.
  • Pas op met chemische producten als verf en schoonmaakmiddelen, Het beste is om je sieraden niet te dragen bij activiteiten waar deze in aanraking kunnen komen met bovengenoemde producten.
  • Cosmetica, haarlak en parfums hebben vaak een negatieve uitwerking op je sieraden. Spray parfum nooit direct op je sieraad en voorkom dat je op de huid sprayt die in aanraking komt met het sieraad.
  • Transpiratie, zeewater en zwembadwater kunnen een negatief effect hebben op je sieraad. Als je met je sieraad hebt gesport of gezwommen, spoel het daarna dan goed af met water.
  • Berg je sieraden zorgvuldig op. Let op dat de sieraden elkaar niet kunnen beschadigen en bewaar ze apart, bijvoorbeeld in het bijgeleverde doosje.

Stralend en gratis!

Wil jij je La Haye sieraad een opfrisbeurtje geven? Maak een afspraak om je La Haye Sieraad sieraad vakkundig ten gratis door mij te laten reinigen.

Reparaties

Bij reparaties bespreken we van te voren of er eventuele kosten aan verbonden zijn.

Klik hier en maak een afspraak voor reparatie of een gratis opfrisbeurt van je sieraad!

Garantie

Bekijk hier de voorwaarden

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!