Trouwringen van La Haye Jewelry - altijd speciaal en uniek!

Samen met je geliefde speciaal trouwringen laten ontwerpen en vervaardigen, in goud of zilver geeft je verbinding en trouwdag een heel bijzondere en persoonlijke touch!

Trouwring verloren?

Ben je een trouwring kwijt en wil je de ring laten bijmaken? Misschien wil je een soortgelijk ontwerp maar net iets anders? We bespreken de mogelijkheden.

Je verbinding opnieuw vieren?

Misschien ben je al langer bij elkaar en wil je je verbinding bezegelen en opnieuw vieren met speciaal voor jullie gemaakte nieuwe ringen. Een mooi moment om bij stil te staan! Neem de tijd om helder te krijgen waar je naar op zoek bent.

Bespreek je wensen

Ringen laten ontwerpen is een heel persoonlijk iets. In overleg ontstaat een beeld van wat je zoekt en waar je helemaal blij van wordt. Ik ga voor jullie aan de slag om de meest persoonlijke trouwringen te ontwerpen. En als het ontwerp is wat je zoekt, te maken, in de kenmerkende stijl van La Haye Jewelry. Organisch vormgegeven, eigentijds, stijlvol en exclusief. Bekijk voorbeelden van trouwringen van La Haye Jewelry

Planning

Er is veel te organiseren rond je trouwen en natuurlijk wil je dat de ringen op tijd klaar zijn. Het is goed om ruim van te voren een afspraak te maken, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en de ringen ook op tijd gegraveerd kunnen worden.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!