Trouwringen van La Haye Jewelry - altijd speciaal en uniek!

Samen met je geliefde speciaal trouwringen laten ontwerpen en vervaardigen, in goud of zilver? Dit geeft je verbinding en trouwdag een heel bijzondere en persoonlijke touch!
Een trouwring draag je de rest van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad.

Verloren of opnieuw vieren?

Ben je een trouwring kwijt of wil je je verbinding opnieuw vieren met speciaal voor jullie gemaakte nieuwe ringen?

Bespreek je wensen

Ringen laten ontwerpen is een heel persoonlijk iets. In overleg ontstaat een beeld van wat je zoekt en waar je helemaal blij van wordt. Ik ga voor jullie aan de slag om de meest persoonlijke trouwringen te maken, in de kenmerkende stijl van La Haye Jewelry. Organisch vormgegeven, eigentijds, stijlvol en exclusief. Het worden aparte en originele trouwringen die helemaal naar je eigen smaak zijn! Bekijk voorbeelden van trouwringen van La Haye Jewelry!

Planning

Er is veel te organiseren rond je trouwen en natuurlijk wil je dat de ringen op tijd klaar zijn. Het is goed om ruim van te voren een afspraak te maken, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en de ringen ook op tijd gegraveerd kunnen worden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwsbrief en ontdek als eerste mijn nieuwste ontwerpen!