Speciaal en uniek!

Samen met je geliefde speciaal trouwringen laten vervaardigen, in goud of zilver, geeft je verbinding en trouwdag een heel bijzondere en persoonlijke touch!
Een trouwring draag je de rest van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad.

In overleg ontstaat een beeld van wat je zoekt en waar je helemaal blij van wordt. Ik ga voor jullie aan de slag om de meest persoonlijke trouwringen te maken, in de kenmerkende stijl van La Haye Jewelry. Het worden aparte en originele trouwringen die helemaal naar je eigen smaak zijn!

Er is veel te organiseren rond je trouwen en natuurlijk wil je dat de ringen op tijd klaar zijn. Het is goed om ruim van te voren een afspraak te maken, zodat we jullie wensen kunnen bespreken.

Verloren of opnieuw vieren?

Ben je een trouwring kwijt, wil je je verbinding opnieuw vieren en vormgeven met nieuwe ringen? Dan ben je bij mij aan het goede adres voor aparte, unieke en heel persoonlijke ringen om je liefde te bezegelen.

Heb je de trouwringen van je ouders of grootouders en vraag je je af wat je daarmee gaat doen? Overweeg je of je die wilt laten verwerken in een speciaal sieraad? Ik denk graag met je mee hoe je dit zou kunnen doen en maak graag een ontwerp voor een bijzonder sieraad met dierbare herinneringen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwsbrief en ontdek als eerste mijn nieuwste ontwerpen!