Speciaal en uniek!

Samen met je geliefde speciaal trouwringen laten vervaardigen, in goud of zilver, geeft je verbinding en trouwdag een heel bijzondere en persoonlijke touch!
Een trouwring draag je de rest van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad.

Ontwerp in overleg

In overleg ontstaat een beeld van wat je zoekt en waar je helemaal blij van wordt. Ik ga voor jullie aan de slag om de meest persoonlijke trouwringen te maken, in de kenmerkende stijl van La Haye Jewelry. Het worden aparte en originele trouwringen die helemaal naar je eigen smaak zijn!

Beter vroeg dan laat!

Er is veel te organiseren rond je trouwen en natuurlijk wil je dat de ringen op tijd klaar zijn. Het is goed om ruim van te voren een afspraak te maken, zodat we jullie wensen kunnen bespreken.

Ring verloren of je liefde (opnieuw) vieren?

Ben je een trouwring kwijt geraakt of wil je je verbinding opnieuw vieren met nieuwe ringen? De liefde van je leven gevonden en samen trouwringen die anders dan anders zijn laten maken? Dan ben je bij mij aan het goede adres voor aparte, unieke en heel persoonlijke ringen om je liefde te bezegelen.

Ringen met een herinnering?

Heb je de trouwringen van je ouders of grootouders en overweeg je of je die wilt laten verwerken in een speciaal sieraad? Ik denk graag met je mee hoe je dit zou kunnen doen en maak eventueel een ontwerp voor een uniek en bijzonder sieraad met dierbare herinneringen.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!