Inspiratie voor een lange brochespeld

Misschien is mijn nieuwste sieraad geinspireerd door de Romeinse en Griekse kledingspeld de Fibula? Een, vaak uit brons vervaardigde, mantel-, doek- of kledingspeld, waarmee in de klassieke oudheid mannen en vrouwen hun Stola en Peplos sloten en vastzetten.

Warm de winter in!

Zeker ben ik geinspireerd door de lekkere warme sjaals, omslagdoeken, poncho's en stola's die we deze herfst en winter weer kunnen dragen!

Lange Brochepin

De lange brochespeld doet natuurlijk onmiddelijk denken aan de klassieke hoedenspeld. Tegenwoordig zien we dat de sierpin heel veel gedragen wordt als artistiek en speels sieraad op kleding en omslagdoeken.

Ideaal voor je sjaal

De lange pinbroche is ook super handig en ideaal om een stola of sjaal mee te sluiten en op een creatieve manier vast te zetten.

Nieuwe trend

Super modern op de revers van een jeans-jasje, een stevig vest of een mooie blazer. Vrouwen van alle leeftijden dragen steeds vaker een opvallende reversspeld. Wordt de lange blazerpin met stoppertje en nieuwe trend?

Perfecte match

Gemaakt uit zilver, koper of brons matchen de speelse en stijlvolle handgemaakte lange broche pinnen altijd met een sieraad van La Haye Jewelry, wat je misschien al hebt! Bestellen kan altijd!

Trouwpak of leuke date?

Op de linker revers van je trouwpak, of colbert als je een leuke date hebt, is een originele reverspin of reversspeld het opvallende en unieke item om je outfit helemaal af te maken.

Even technisch...

De handgemaakte reverspin is een lange pin met aan de bovenkant een uniek handgemaakt element. Je draagt het als je het goed wilt doen in het knoopsgat van je linker revers. Je kunt de lange dunne pin natuurlijk ook prima door de stof heen prikken.

Stoppertje

Je hoeft niet bang te zijn dat je de pin verliest, want een stevig sluitknopje aan de onderkant zorgt dat de lange sierspeld, blazerpin, hoedenspeld of hoedenpin, lange brochepin, kledingspeld, reverspin, lange pin broche, reversspeld of hoe je hem ook noemt, blijft zitten waar die hoort!

Chique de Fiebel

Zou de uitspraak 'Chique de Fiebel' afgeleid zijn van de Fibula?

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!