Sieraad in opdracht

Naast mijn eigen ontwerpen maak ik ook regelmatig sieraden in opdracht. Heb je een idee voor een ring of zoek je naar een sieraad voor een bijzondere gelegenheid? Het laten maken van een sieraad is heel persoonlijk en vraagt veel aandacht. Ik neem daar graag de tijd voor.

Een ontwerp naar je hart

Of het nu gaat om speciaal ontworpen design trouwringen, een fijn zilveren collier voor een collega, een elegante zilveren ring met een pareltje of juist een koperen stoere ring voor je geliefde; jouw persoonlijke keuze voor een sieraad maakt het extra bijzonder!

Trouwringen van La Haye Jewelry - altijd speciaal en uniek!

Samen met je geliefde speciaal trouwringen laten ontwerpen en vervaardigen, in goud of zilver? Dit geeft je verbinding en trouwdag een heel bijzondere en persoonlijke touch! Een trouwring draag je de rest van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad.

Verloren of opnieuw vieren?

Ben je een trouwring kwijt of wil je je verbinding opnieuw vieren met nieuwe ringen?

Bespreek je wensen

Ringen laten ontwerpen is een heel persoonlijk iets. In overleg ontstaat een beeld van wat je zoekt en waar je helemaal blij van wordt. Ik ga voor jullie aan de slag om de meest persoonlijke trouwringen te maken, in de kenmerkende stijl van La Haye Jewelry. Organisch vormgegeven, eigentijds, stijlvol en exclusief. Het worden aparte en originele trouwringen die helemaal naar je eigen smaak zijn!

Geef een sieraad cadeau!

Ben je op zoek naar een zilveren wiegcadeautje voor de allerliefste baby of een vingerafdruk van een kleinkind in een handgemaakt zilveren bedeltje voor oma? Het moment om chique zilveren manchetknopen voor de man van je dromen te laten maken?

Verwen jezelf!

Wil je een dierbare vriendin of gewoon jezelf verwennen met een uniek en speciaal ontworpen sieraad? Graag ontvang ik je in STEVIN 55 om je wensen te bespreken en met je mee te denken!

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!