Op zoek naar een seizoens sieraad?

Warme kleuren geven inspiratie voor een mooi herfst sieraad in koper, zilver brons en soms afgewerkt met prachtig kleurrijk glas. La Haye Jewelry is de plek in Den Haag voor unieke ontwerpen en handgemaakte sieraden voor herfst, winter, zomer en voorjaar!

Wonderlijke wereld van kleurrijk glas.

De betoverende kleuren en de vaak onvoorspelbare effecten die ontstaan bij het smelten van de bijzondere glassoorten geven een exclusieve en artistieke uitstraling aan hangers, colliers, oorstekers, broches en ringen.

Betovering

Laagjes glas worden op elkaar gestapeld en op 800 graden in een speciale oven gestookt. Het moment wanneer ik de hete glasmassa voorzichtig uit de oven haal en kijk hoe het stolt is verrassend en altijd weer spannend! Hoe zou het geworden zijn? Het glas moet langzaam afkoelen, om te voorkomen dat het uit elkaar knalt!

Selectie

De mooiste glascreaties worden zorgvuldig door mij geselecteerd om in de zilveren ontwerpen te worden verwerkt tot een uniek juweel. De mysterieuze schittering van de kleuren en de wonderlijke patronen die ontstaan doen denken aan de geheimzinnige wereld van de zee...gevat in zuiver zilver.

Fused Glass

Fused Glass of gefused glas is de benaming voor op hoge temperatuur gesmolten speciaal glas.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!