Ik help je graag!

Het kan voorkomen dat je na je aankoop nog iets aan je sieraad wilt laten bijstellen. Natuurlijk ben je welkom met je vraag! Onderaan de pagina kun je een afspraak maken.

Goed passen

Het is belangrijk dat je bij het uitzoeken van je ring uitvoerig en nauwkeurig past. Je dient namelijk altijd rekening te houden met het uitzetten of krimpen van je vingers bij verandering van weer en seizoen. We bespreken dit daarom altijd wanneer je een ring aanschaft. De meeste ringen van La Haye Jewelry zijn aanpasbaar in maat.

Gesloten ring

Mocht je een gesloten ring gekocht hebben waarvan je achteraf vindt dat hij te groot of te klein is, dan kun je hiermee binnen 2 weken na aankoop terugkomen om te overleggen of er iets aan gedaan kan worden. Gesloten ringen kunnen eventueel, afhankelijk van het ontwerp, aanpasbaar (open) gemaakt worden. Hiervoor geldt een vanaf prijs van €45,- (ex btw)

Aanpasbare ring

Een verstelbare ring kan eenvoudig en gratis door mij aangepast worden.

Colliers

Halssieraden kunnen, afhankelijk van het ontwerp, verlengd of verkort worden door aanschaf van een verlengkettinkje of een langer/korter collier. Eventueel kan het collier, afhankelijk van de staat van het originele collier, omgewisseld worden. Je krijgt van te voren een prijsopgave.

Oorhangers en broches

Stekertjes, clips en overige fournituren kunnen, afhankelijk van het ontwerp, vervangen worden. Je krijgt van te voren een prijsopgave.

Retourneren

Afhankelijk van de staat van het sieraad is het mogelijk binnen 2 weken na aankoop je sieraad te retourneren. Je ontvangt dan een tegoedbon.

Service

Maak hier een afspraak om je wensen te bespreken!

Blijf op de hoogte!

Lees wat mij inspireert en ontdek als eerste mijn nieuwste ontwerpen!