Ik help je graag!

Het kan voorkomen dat je na je aankoop nog iets aan je sieraad wilt laten bijstellen. Natuurlijk ben je welkom met je vraag! Onderaan de pagina kun je een afspraak maken.

Goed passen

Het is belangrijk dat je bij het uitzoeken van je ring uitvoerig en nauwkeurig past. Je dient namelijk altijd rekening te houden met het uitzetten of krimpen van je vingers bij verandering van weer en seizoen. De meeste ringen van La Haye Jewelry zijn aanpasbaar voor het winter- of zomerseizoen. Lees daar hieronder meer over.

Aanpasbare ring

Een verstelbare in maat aanpasbare ring, is NIET geschikt om DAGELIJKS groter of kleiner te maken. Wel om een WINTER- en ZOMERSTAND in te stellen. Het gaat dan om een verschil van 0.5 tot 1 mm. Indien je dit liever niet zelf doet kan de ring eenvoudig, deskundig en gratis door mij aangepast worden.

Gesloten ring

Mocht je een gesloten ring gekocht hebben waarvan je achteraf vindt dat hij te groot of te klein is, dan kun je hiermee binnen 2 weken na aankoop terugkomen om te overleggen of er iets aan gedaan kan worden. Gesloten ringen kunnen eventueel, afhankelijk van het ontwerp, aanpasbaar (open) gemaakt worden. Hiervoor geldt een vanaf prijs van EU 45,- (excl. btw)

Colliers

Halssieraden kunnen, afhankelijk van het ontwerp, door een verlengkettinkje of een langer/korter collier aan te schaffen, verlengd of verkort worden Eventueel kan het collier, afhankelijk van de staat van het originele collier, omgewisseld worden. Je krijgt van te voren een prijsopgave.

Oorhangers en broches

Stekertjes, clips en overige fournituren kunnen, afhankelijk van het ontwerp, vervangen worden. Je krijgt van te voren een prijsopgave.

Retourneren

Afhankelijk van de staat van het sieraad is het mogelijk binnen 2 weken na aankoop je sieraad te retourneren. Je ontvangt dan een tegoedbon.

Sieraden in opdracht

Zodra een op maat gemaakt sieraad, gemaakt in opdracht van de klant, in productie is genomen is het niet langer mogelijk de opdracht te annuleren of het sieraad niet af te nemen. De reden hiervoor is dat op maat gemaakte producten niet aan andere klanten verkocht kunnen worden.

Alle wijzigingen in de oorspronkelijke opdracht moeten door de klant tijdig en schriftelijk aan La Haye Jewelry kenbaar worden gemaakt. Indien klant zijn wijzigingen mondeling aan La Haye Jewelry kenbaar maakt, is het risico voor de uitvoering van de wijzigingen geheel voor de klant.

Reparatie

Het kan voorkomen dat er een beschadiging aan je sieraad ontstaat. Afhankelijk van de oorzaak van de beschadiging, uitzonderingen zie hieronder, kan een eventuele reparatie onder de garantie vallen. Indien garantie niet van toepassing is kan er door La Haye Jewelry een offerte voor reparatie gemaakt worden.
Reparaties kosten vanaf EU 45,- (excl. btw) per opdracht.

Onderhoud

La Haye Jewelry adviseert je om bij vragen over onderhoud van je sieraad hier contact op te nemen om een afspraak te maken voor een onderhoudsadvies/onderhoudsbeurt.

Garantie

De garantietermijn is een half jaar na aankoop. Om te beoordelen of reparatie mogelijk is kun je hier een afspraak maken om het sieraad aan La Haye Jewelry voor te leggen. De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van La Haye Jewelry.

Sieraden met vergulding

U heeft 3 maanden garantie op vergulde sieraden. De vergulde laag zit aan de oppervlakte en kan na verloop van tijd slijten door gebruik. Dit is gebruikelijk voor vergulde sieraden.

Sieraden met glas

Glas is een breekbaar en kwetsbaar materiaal. Op sieraden waarin glas verwerkt is, is op het glazen onderdeel geen garantie van toepassing. Om te beoordelen of reparatie mogelijk is kun je hier een afspraak maken om het sieraad aan La Haye Jewelry voor te leggen. De toepasselijkheid van eventuele reparatie is ter beoordeling van La Haye Jewelry.

Uitzonderingen garantie

Er wordt geen garantie gegeven op:

  • Beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik (bijv. buigen, vallen, haken of stoten).
  • Sieraden die gereinigd zijn met een chemisch of ander product, waardoor het materiaal aangetast is.
  • Verkleuring of beschadiging door bevriezing, blootstelling aan hoge temperaturen, water, parfum, zeep, lotion, haarlak of te hoge zuurgraad van de huid.
  • Reparatie/aanpassing/onderhoud van het sieraad door een ander dan La Haye Jewelry
  • Gebroken colliers

Prijzen

La Haye Jewelry behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

Verzendkosten - Gratis verzending

  • De getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
  • Je sieraad wordt gratis verzonden bij een bestelling vanaf EU150,00
  • Bij overige bestellingen berekent La Haye Jewelry, op basis van gewicht en afmeting, het meest gunstige verzendtarief. Maximaal EU 9,50 (aangetekend en verzekerd)
  • Pakketjes zijn altijd met Track & Trace.

Voor meer info over de verzendopties kun je altijd mailen naar La Haye Jewelry.

Service

Maak hier een afspraak om je wensen te bespreken

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn laatste ontwerpen, aanbiedingen en evenementen!