Wie zet jij in het zonnetje?

Geef een opstekertje aan iemand in je omgeving die jouw heldin is! Ben je trots op je dochter, oma, goede vriendin, buurvrouw, tante of moeder? Bestel dan dit persoonlijke lieve cadeautje om hen even in het zonnetje te zetten?

Moeilijk kiezen?

Zoveel leuke en aparte Opstekertjes...Lastige keuze...Zou je er eigenlijk zelf ook eentje willen houden? Om je een beetje te helpen krijg je er twee!

Speciaal cadeautje

Speciaal voor jou en een dierbare in jouw omgeving heb ik het Opstekertje gemaakt. Een opgewekte schuifbroche voor op de revers van een jasje, of de boord van een shirt of jurkje. Met dit leuke en lieve sieraad haal je het voorjaar in huis en geef je blijk van waardering aan degene die je lief is.

Stel zelf je setje samen!

Bestel een kaartje met 2 opstekertjes ter waarde van EU 70,00 nu voor EU 55,00 Losse opstekertjes 35,00 / 45,00 Bekijk hier alle Opstekertjes!

Kies online je sieraad!

Op deze website kun je vanuit je veilige omgeving een mooi sieraad uitzoeken. Alle sieraden zijn door mij handmatig vervaardigd. Bel of stuur een bericht via het contactformulier, en we bespreken de mogelijkheden.

Extra service!

Gedurende de coronacrisis verleen ik je een extra service. Je sieraad wordt opgestuurd of door mij persoonlijk bij jou thuisbezorgd. Zonder extra kosten!

Blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwsbrief en ontdek als eerste mijn nieuwste ontwerpen!